HEM   |   OM   |   FAQ   |   BRÖLLOP   |   PORTRÄTT   |   BILDER   |   BLOGG   |   KÄRLEKSBREV   |   KONTAKT

IMG_0708-Kopia.jpgIMG_0712-Kopia.jpgIMG_0729-Kopia.jpgIMG_0760-Kopia-BW.jpgIMG_0778-Kopia.jpgIMG_0783-Kopia.jpgIMG_0796-Kopia-BW.jpgIMG_0804-Kopia.jpgIMG_0814-Kopia.jpgIMG_0861-Kopia.jpgIMG_0865-Kopia.jpgIMG_0913-Kopia.jpgIMG_0906-Kopia-2.jpgIMG_8127-Kopia.jpgIMG_0939-Kopia.jpgIMG_0929-Kopia.jpgIMG_8140-Kopia.jpgIMG_8215-Kopia.jpgIMG_8191-Kopia-BW.jpg

Sandra och Eric ♥ Gravidfotografering i Kristineberg

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Ibland blir det så himla mycket bättre. Tanken var att vi skulle fotografera i Kristinebergs slottsträdgård bland blommande äppelträd, men den var under omplantering och därför inhägnad. Istället fick vi hålla till runt om slottet. Med ett helt magiskt motljus så fångade jag kärleken emellan Sandra och Eric, och den fina magen.

Sandra och Erics egna ord om fotograferingen:

Du är en grym fotograf som fick både mig och min sambo att vara avslappnade och se det som en underbart rolig händelse! Hela processen var ett minne i sig. Att du kunde fånga allt så himla fint. Vi är överlyckliga! Ett minne för livet. ♥

Läs mer: HUR VÄLJER MAN SIN BRÖLLOPSFOTOGAF?

Tillbaka till startsidan

SOM BRÖLLOSFOTOGRAF ÄR DET MITT JOBB ATT SKAPA FANTASTISKA MINNEN FRÅN ER BRÖLLOPSDAG.

Jag är en sån där tjej som har planerat sitt bröllop sedan fem års ålder så jag förstår hur viktig den dagen är i mångas liv. Oavsett om ni planerar ett bröllop med hela tjocka släkten plus one på en strand i Thailand eller om ni vill gifta er på tu man hand i en skogsglänta.

Sedan behöver man ju inte gifta sig bara för att vilja fånga sin kärlek på bild. Det kanske är gravidmagen som ni vill föreviga? Eller bara det fantastiska faktum att ni faktiskt har hittat varandra? Alla anledningar är bra anledningar att skapa minnen som alltid kommer att finnas kvar.

Hur kan jag hjälpa er att bevara era minnen?

Fotograf u.norman
Ulrika Norman
ulrika@unorman.se

Bröllopsfotograf
Stockholm - Gotland - Destination Weddings

Företaget innehar F-skattsedel