HEM   |   OM   |   FAQ   |   BRÖLLOP   |   PORTRÄTT   |   BILDER   |   BLOGG   |   KÄRLEKSBREV   |   KONTAKT

Marie och Martin ♥ Bröllopsfotograf, Bergendal, Sollentuna

Som bröllopsfotograf så har man vissa bröllop som man önskar att man en dag får fota. För mig så var ett av de drömbröllopen ett bröllop i höstsolen. När Marie skrev till mig och berättade om Martins frieri (jag ska vara ärlig, jag grät - floder) och sa att de skulle gifta sig på hösten så (efter att jag torkat tårarna) hoppade jag jämfota av lycka.

Vigseln hölls i Järfälla kyrka, på danska av Martins farbror då Martin är från Danmark. Det var väldigt spännande att få lära sig om den danska vigselakten med stolarnas dans. Även om jag inte förstod allt som prästen sa så räckte det med att titta på Martin och Marie och alla deras nära och kära. Det var en väldigt känslosam och vacker vigsel och jag är så tacksam att jag fick vara där och föreviga det.

Festen hölls på Bergendal i Sollentuna. Solen värmde trots att det var i mitten på oktober och vi fick sånt där perfekt motljus som gör att jag tjuter lite extra av lycka genom hela fotograferingen.

Marie och Martins kärleksbrev om sin fotografering:

Man kan inte bli annat än toppennöjd! Ulrika är en jättetrevlig och duktig fotograf, som är är lätt att samarbeta med. Ska vi ha en fotograf vid ett annat tillfälle blir det utan att tveka Ulrika.

SOM BRÖLLOSFOTOGRAF ÄR DET MITT JOBB ATT SKAPA FANTASTISKA MINNEN FRÅN ER BRÖLLOPSDAG.

Jag är en sån där tjej som har planerat sitt bröllop sedan fem års ålder så jag förstår hur viktig den dagen är i mångas liv. Oavsett om ni planerar ett bröllop med hela tjocka släkten plus one på en strand i Thailand eller om ni vill gifta er på tu man hand i en skogsglänta.

Sedan behöver man ju inte gifta sig bara för att vilja fånga sin kärlek på bild. Det kanske är gravidmagen som ni vill föreviga? Eller bara det fantastiska faktum att ni faktiskt har hittat varandra? Alla anledningar är bra anledningar att skapa minnen som alltid kommer att finnas kvar.

Hur kan jag hjälpa er att bevara era minnen?

Fotograf u.norman
Ulrika Norman
ulrika@unorman.se

Bröllopsfotograf
Stockholm - Gotland - Destination Weddings

Företaget innehar F-skattsedel